Home » Производи » Гуми за мотори, АТВ и картинг

Гуми за мотори, АТВ и картинг

Мотори

ATV

Картинг

Michelin

Michelin е водечка компанија во гумарската индустрија, посветена на зголемување на мобилноста на своите клиенти преку дизајнирање на најсоодветните гуми за потребите на клиентите, обезбедувајќи дигитални мапи и упатства, се со цел создавање уникатни патувања и доживувања на своите клиенти. Во 2016 година, Michelin произведе 187 милиони гуми.

Dunlop

Со повеќе од 125 годишна традиција, Dunlop е еден од водечките производители на премиум гуми. Покрај автомобилските гуми, Dunlop има широк спектар на гуми за мотори, АТВ, картинг возила и комерцијални камиони.

Сподели на: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter