Home » Производи » Патнички гуми

Патнички гуми

Michelin

Michelin е водечка компанија во гумарската индустрија, посветена на зголемување на мобилноста на своите клиенти преку дизајнирање на најсоодветните гуми за потребите на клиентите, обезбедувајќи дигитални мапи и упатства, се со цел создавање уникатни патувања и доживувања на своите клиенти. Во 2016 година, Michelin произведе 187 милиони гуми.

Dunlop

Со повеќе од 125 годишна традиција, Dunlop е еден од водечките производители на премиум гуми. Покрај автомобилските гуми, Dunlop има широк спектар на гуми за мотори, АТВ, картинг возила и комерцијални камиони.

Good Year

Good Year развива, произведува и дистрибуира гуми за секаква употреба со особено големо внимание на иновацијата.

Pirelli

Pirelli има долга традиција на производство на гуми кои се комбинација од иновација, квалитетен производ и препознатлив бренд.

Fulda

Основана во 1906 година како производител на гуми со премиум квалитет, денес Fulda е дел од Goodyear групацијата и еден од најдобро рангираните брендови помеѓу германските возачи.

CooperTires

Како водечки глобален натпреварувач во гумарската индустрија, Cooper Tire & Ruber Company располага со производствени капацитети на три континенти, продажба и дистрибуција ширум светот и производи кои ги надминуваат барањата и потребите и на најдинамичните возачи.

Nankang

Врвна тајванска технологија по супер цена.

Kleber

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sava

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Starfire

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kelly Tires

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tigar

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Debica

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Сподели на: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter