Home » Совети и новости » Акциска недела на Dunlop!

Акциска недела на Dunlop!

Фантастични попусти само во Пнеуматик!
Внесете радост во возењето…

*Попустот трае до 12.05.2019 или до потрошување на залихите.

Побарајте понуда за димензијата која вам ви е потребна на pneumatik@pneumatik.com.mk или на 071-368-321
во Пнеуматик Центар или 078-366-566 во Пнеуматик Аеродром .

Сподели на: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter