Home » Совети и новости » Michelin подарува!

Michelin подарува!

Почнувајќи од 15.03.2019, во салоните на Пнеуматик Центар и Пнеуматик Аеродром, со купување на сет oд 4 гуми Michelin било која димензија, секој клиент добива право на учество во неделните извлекувања на различни вредни подароци. Купи Michelin-ки и добиј:

22.03.2019 – извлекување на еден добитник на рачен џебен алат Michelin

29.03.2019 – извлекување на еден добитник на рачна светилка Michelin

05.04.2019 – извлекување на еден добитник на пешкир Michelin

12.04.2019 – извлекување на еден добитник на капче и наочари за сонце Michelin

19.04.2019 – извлекување на еден добитник на рачен џебен алат Michelin

26.04.2019 – извлекување на еден добитник на рачна светилка Michelin

03.05.2019 – извлекување на еден добитник на сет луксузни пенкала Michelin

10.05.2019 – извлекување на еден добитник на пешкир Michelin

24.05.2019 – Од сите собрани купони кои не биле извлечени минатите недели се извлекува еден среќен добитник на главниот подарок – торба за документи Michelin.

Сите извлекувања ќе одат јавно преку страната на Пнеуматик. Michelin ги поздравува своите верни купувачи и им подарува мало внимание како благодарност за искажаната доверба. А за FB фановите, Пнеуматик и Michelin подготвија интересни наградни постови. Секој понеделник ново прашање, секој петок извлекување! Следете ја страната на Пнеуматик!

Сподели на: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter