Home » Совети и новости » Мишелин подарува! – Добитници

Мишелин подарува! – Добитници

Резултати од сите извлекувања:

22.03.2019 – Дејан Георгиевски – добитник на рачен џебен алат Michelin

29.03.2019 – Билјана Салих – добитник на рачна светилка Michelin

05.04.2019 – Горан Василевски -добитник на пешкир Michelin

12.04.2019 – Иван Чамински – добитник на капче и наочари за сонце Michelin

19.04.2019 – Тони Наумов – добитник на рачен џебен алат Michelin

26.04.2019 – Александар Ончевски – добитник на рачна светилка Michelin

03.05.2019 – Никола Саздовски – добитник на сет луксузни пенкала Michelin

10.05.2019 – Петар Трајановски – добитник на пешкир Michelin

24.05.2019 – Од сите собрани купони кои не беа извлечени изминатите недели беше извлечен еден среќен добитник на главниот подарок – Michelin торба за документи и лап топ. Честитки за Светлана Трајчевска од Скопје!

 

Честитки на сите добитници!

 

 

 

Сподели на: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter